Warning: Declaration of description_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/trcanje/public_html/trcanje.com/wp-content/themes/simplekey/includes/theme-functions.php on line 60
2 Štapića - sjajni "kinezi" posle trke - Volim trčanjeVolim trčanje
X

2 Štapića – sjajni “kinezi” posle trke

Nakon trke i fizičke aktivnosti jako je važno da unesemo kvalitetnu i zdravu hranu koja će ubrzati oporavak. I da se ne lažemo, važno je da je ta klopa super ukusna.

Attachment-1

Nakon BBR očekuje nas sjajni kinezi kineskog restorana Dva Štapića, koje ako niste probali, a volite kinesku kuhinju, definitivno treba da isprobate! Evo prilike. Stvarno drugačija i ukusna, tako da smo mi iz organizacionog tima, posebno ponosni na ovu saradnju.

Posle trke očekujte kuvara koji će na licu mesta spremati sledeća jela:

Prilozi:

  1. Nudle sa povrćem
  2. Beli pirinač

Glavna jela - mesna varijanta:

  1. Piletina sa šampinjonima i povrćem,
  2. Teletina u ljutom sečuan sosu
  3. Pileće kuglice sa brokolijem
  4. Svinjetina na rezance u stlako kiselo ljutom sosu (signature dish!!!)

Glavna jela - vege varijanta:

  1. Tikvice u light soja sosu
  2. Bukovače sa povrćem

Dečiji meni

Dečiji meni podrazumeva sva ova jela, s tim što deca dobijaju dečiju kutiju iz kojih će jesti. Kutija i dečiji meni je nešto novo što nam dolazi iz 2 Štapića, tako da će trka ujedno biti i promocija menija za dečije rođendane.

Kineski kuvari čije specijalitete ovde služe, odabrali su jela koja najviše prijaju ovdašnjim gurmanima, pri čemu su zadržana suštinska svojstva, koja ove zalogaje i čine tako dopadljivim ljudima širom sveta.

Kuvari pred Vašim očima spremaju hranu koju ste naručili, spremni da Vam uvek ponude nova interesantna jela. Dok oni kuvaju na svoj originalan način, Vi ćete uživati u ugodnom ambijentu koji dočarava mistiku istoka, dok su lepi dani idealni za obrok u maloj slatkoj bašti.

Ako Vam vreme ne dozvoljava da dođete do restorana, a jedu Vam se kineski specijaliteti, značiće Vam besplatna kućna dostava.

Uživajte!