Warning: Declaration of description_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/trcanje/public_html/trcanje.com/wp-content/themes/simplekey/includes/theme-functions.php on line 60
Belgrade Business Run 2016 - dođite 19. juna da zajedno trčimo na prvoj korporativnoj trci u Srbiji - Volim trčanjeVolim trčanje
X

Belgrade Business Run 2016 – dođite 19. juna da zajedno trčimo na prvoj korporativnoj trci u Srbiji

Dragi partneri i prijatelji,

Da li i vi mislite da rekreacija zaposlenih u firmama može biti mnogo bolje iskustvo nego što je sada? Često su rekreativni programi u kompanijama ekskluzivni za muškarce (fudbal, basket...) ili devojke (grupni fitnes, joga…). Zajedničke aktivnosti su malobrojne i često se svode na dešavanja u okviru godišnjih tim bildinga.

POZIVAMO VAS NA BELGRADE BUSINESS RUN, prvu korporativnu trku u Srbiji i regionu koja će se održati 19. juna u Topčideru, a koja uključuje mešovite timove od po 3 zaposlena iz jedne kompanija. Trči se 3 km, a pobednik je onaj tim koji ima najmanje zbirno vreme.

Ideja trke stoji na 3 stuba:

  1. PORODICA i SUŽIVOT: Jako puno radimo, a malo kvalitetnog vremena provodimo za svojim najdražima. Kvalitetan vikend je pred vama, aktivna nedelja u kojoj činimo nešto dobro za svoje zdravlje i radimo nešto zajedno kao porodica. Tata ne ide sa drugarima ili mama sa drugaricama, nego idemo svi zajedno. Pre glavne trke organizovaćemo DEČIJE TRKE po starosnim kategorijama. Oni koji ne trče, navijaju! Prvo roditelji za svoju decu, a onda deca za njih!
  2. TIMSKI DUH i JEDNAKOST: Znamo da je za uspeh u bilo kojoj oblasti potreban dobar tim. U uspešnom timu svako uzima ulogu u kojoj daje maksimalni doprinos. Istovremeno, važno je da zaboravimo na titule, jer staza, kao i poslovni rezultat, ne poznaje direktore, menadžere, službenike... Ovde smo svi trkači i svakom je data prilika da pruži svoj lični maksimum i doprinese pobedi svojeg tima.
  3. TRČANJE i VITALNOST: Uvereni smo da ne postoji bolji sport za zaposlene od trčanja. Trčanje je jednostavno, ne treba vam obuka, iznajmljeni termin… Savršeno se uklapa u haotičan dnevni raspored pre, za vreme i posle posla. Treniramo napolju, osećamo vetar, kišu i Sunce na svom telu - osećamo se živim. Trčanje uključuje i devojke i momke, stare i mlade. Kroz trčanje postajemo izdržljivi, snažni i gipki. Trčanje je masovan trend kod zaposlenih ljudi.

 

Iz svake kompanije mogu da se prijave maksimalno 3 tima (9 učesnika). Ukupan kapacitet staze je 100 timova. Počnite prijavljivanje na vreme, cena za rane prijave počinje od 4500,00 RSD, a kreće se do 6500,00 RSD krajem maja, mada smo sigurni da će se trka popuniti pre tog roka.

Ukoliko želite da budete partner trke, pomognete manifestaciju i obezbediti sebi vidljivost pogledajte naše sponzorske pakete koji kreću već od 1000,00 €.

Trku organizuju Beogradski trkački klub i Savez za rekreaciju i fitnes Srbije.

Više detalja i formular za prijavu pronađite na sajtu trke > http://trcanje.com/

Lake noge!

Veroljub Zmijanac
direktor trke
osnivač Beogradskog trkčakog kluba i sajta Trčanje.rs
064 50 72 603
veroljub@gmail.com