Warning: Declaration of description_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/trcanje/public_html/trcanje.com/wp-content/themes/simplekey/includes/theme-functions.php on line 60
Nagrada za najbržu trkačicu: Jawbone UP3 fitnes narukvica - Volim trčanjeVolim trčanje
X

Nagrada za najbržu trkačicu: Jawbone UP3 fitnes narukvica

Ukoliko baš ti budeš najbrža cura na trci, čeka te prelepa, veoma korisna i vredna nagrada. U pitanju je fitnes narukica Jawbone UP3, najbolja opcija iz palete Jawbone pametnih trekera koje vas motivišu da ostanete aktivni i fit.

up3

Jawbone UP3 je jedan od najnaprednijih uređaja na tržištu i predstavlja sam vrh ovih uređaja u svetu. Uređaj je super dizajniran i potpisan od strane švajcarskog dizajnera Yves Béhar.

Dimenzije narukvice su 220 x 12.2 x 9.3mm i sa 29g ovo je najtanji i najlakši treker na tržištu. Narukvica je otporna na prskanje vodom (splashproof). To znači da se slobodno možete tuširati s njom.

Jawbone se povezuje i komptatibalan je sa IOS i Android telefonima. Jawbone UP (ljubičasta) aplikacija na Apple i Store i Android app na Play Storu, nakon što je preuzmete, odradite trening i sinhronizujete uređaj prepoznati sport koji ste uradili: trčanje, kros trening, tenis, hajking, čak i Zumbu. Za sve aktivnosti koje nisu zasnovane na koracima, kao što je npr gym, ubacićete aktivnosti ručno u aplikaciju.

Uređaj takođe prati i san, dužinu i faze sna, a možete i pratiti sve obroke i kalorije. Uređaj ima mogućnost da vas probudi (ima vibraciju) u tačnom trenutku kada je najbolje da se probudite i ustanete puni energije.

https://www.youtube.com/watch?v=mRVrgQrkWWQ&nohtml5=False

Aplikacija snima svaku vašu aktivnost i prikazuje ih u različitim oblicima: statistike, grafike, vrmenski planovi i trendovi. A tu je i Smart Coach, novi deo programa, koji je zadužen da sve podatke obradi na pametan način.

Smart Coach koristi sve podatke da vas savetuje, podstakne, podseti i učini sve da osigura da ostanete aktivni i zdravi. Pogledajte kako to izgleda:

Zahvaljujemo se Ivanu Čvoroviću i sajtu www.pametniuredjaji.com na poklonu i nagradi. Pogledajte prezentaciju za još zanimljivih i korisnih uređaja ovde.