Warning: Declaration of description_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/trcanje/public_html/trcanje.com/wp-content/themes/simplekey/includes/theme-functions.php on line 60
Glavna nagrada: Savršeni oporavak posle trke u Moni na Zlatiboru - Volim trčanjeVolim trčanje
X

Glavna nagrada: Savršeni oporavak posle trke u Moni na Zlatiboru

logo-mona-zlatiborZahvaljući Hotelu Mona Zlatibor pobednici BBR-a, provešće fantastičan vikend i imaće izvrsni oporavak u jednom od najlepših spa hotela u Srbiji, renoviranoj Moni na Zlatiboru.

Kao trkač sa 10 godina iskustva mogu vam preneti lično iskustvo: ključno za uspeh u treningu trčanja, a verovatno i u svakom poslu jeste oporavak. Opravak je period u kojem dozvoljavamo našem organizmu da se adaptira na stres kojem je bio izražen, tako da sledeći put, taj isti stres može lakše da podnese.

Oporavak u trčanju podrazumeva kako fizičku, tako i emotivnu-mentalnu komponentu, kada se treba opustiti od planiranja rezultata i rada na ciljevima. Uživaćete u Moni, hidromasažnoj kadi, saunama, bazenu, odličnoj klopi i čistom vazduhu i nadam se ponovo uželeti trčanja!

Posetite sajt Hotela Mona za više detalja, proverite promo ponude ili kontaktirajte Maju Komrakov na maja.komrakov@monahm.com za sve mogućnosti  za boravak na Zlatiboru vaše porodice ili zaposlenih.

Hotel Zlatibor Mona, nalazi se u samom centru Zlatibora, u neposrednoj blizini svih sadržaja ovog turističkog centra. Udaljen je 235 km jugozapadno od Beograda, na magistralnom pravcu Beograd – Podgorica - Jadran.Hotel raspolaže sa 120 smeštajnih jedinica raspoređenih u sobe i apartmane.
Sam enterijer hotela predstavlja spoj tradicionalnog i novog doba u kome preovladavaju ravne forme i paleta toplih valerskih tonova. Lada Bar, Restorani Perun i Vila, kongresni centar, wellness i raznovrsna ponuda soba i apartmana, svojim dizajnom i opremljenošću pružaju mogućnost da se gost odvoji od svakodnevnih problema i prepusti odmoru. Hotel je PET FRIENDLY.

Nagrada podrazumeva trokrevetnu sobu i dva noćenja (petak i subota) na bazi polupansiona sa uključenim korišćenjem spa centra. Tačan datum pobednici će dogovoriti sa menadžmentom hotela Mona nakon usvajanja zvaničnih rezultata par dana nakon trke.

Veliki pozdrav
Veroljub